Privacy Policy

Elektron Communications AS, 971069376 eier nettsiden. Under får du litt informasjon om hva som skjer når du benytter våre nettsider.

Cookies

Når du surfer på sidene lagres endel informasjon både hos deg og i din nettleser. Vi tar blant annet vare på informasjon om din IP-adresse, tidspunk og hvilke sider du har besøkt. Om du kommer tilbake til våre sider innen ikke for lang tid vil både din nettleser og vårt system huske deg og du kan oppleve forhåndsutfylt informasjon som f.eks. navn og adresse.

Innhold fra andre nettsteder:

Innhold på våre sider kan peke til andre websider. De nettsidene fungerer akkurat som om du var koblet direkte mot disse. Det betyr da at deres privacy policy gjelder.

Hvem deler vi dine data med?

Vi deler din kontaktinformasjon med nødvendige samarbeidspartnere. Dette kan være Posten, Bring, Postnord, montører eller andre som måtte ha behov. Dette for eksempel i forbindelse med levering og/eller montering av bestilte varer.

Hvor lenge oppbevarer vi data om deg?

Ditt navn, leveringsadresse, mobilnummer og epost lagres i vårt kunderegister. Dette fordi vi skal kunne kontakte deg ved behov i ettertid dersom det f.eks. skulle bli kjent at et produkt skal tilbakekalles. Samtidig er det greit for oss å ha din kontaktinformasjon dersom du skulle kontakte oss for brukerstøtte eller feil.

Hvilke rettigheter har du knyttet til dine data hos oss?

Du kan når som helst be om informasjon om hvilke data vi har lagret om deg. Du kan også når som helst be om vi sletter alle data om deg.