Enøk

Vi har alle et ansvar for miljøet og alle kan bidra. Allerede om du er god til å skru av lyset i rom du ikke bruker og ikke sløser med varmtvannet så gjør du en forskjell! Vi kan selvfølgelig bygge tusenvis av vindmøller til havs men det er nesten enda viktigere at vi bruker den strømmen vi allerede har fornuftig.

Elektron har lenge vært opptatt av energisparing. Vi kan hjelpe din bedrift eller deg privat med varmestyring. I boligen din kan dette være en del av en smarthusløsning mens i bedriften er det kanskje snakk om å integrere varmestyringen med booking- eller kalendersystem.

Solen er en utrolig viktig energikilde. Noen setter opp solcellepaneler for å produsere strøm. Et alteranativ til solcellepanel er solfanger eller solventilator som det også kalles. Solventilatoren drives av solen og produserer varm og tørrere luft som blåses inn i boligen. Effektiviteten på slike systemer er veldig høy fordi det er få ledd med energitap involvert. Du kan spare mange tusen kroner i strøm hvert år med solfanger. Som en bonus oppnår du betydelig bedre inneklima.